40 eves vasarosnameny logo fejlesztesek Vasarosnameny

Kisvárdai lett az ország legjobb diákrádiósa

A Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete idén 23. alkalommal rendezte meg az OrszágosIfjúsági Sajtófesztivált. A Várkert Bazárban május 27-én tartott ünnepségen adták át az „Év diákújságírója”, az „Év diákrádiósa”, az „Év diák videó-újságírója”, az „Év diáklapja”, az „Év diákfotósa” és az „Év online diákmédiuma címeket.

A korábbi évekhez hasonlóan idén is rengetegen érdeklődtek a Tehetségkutató Diákmédia Pályázat iránt, több mint ezer pályázat érkezett szerte az országból. Pályázni kizárólag saját munkával lehetett, általános iskola, középiskola és felsőoktatás korcsoportokban.

Kisvárda számára örömteli hír, hogy az „Év diákrádiósa” a felsőoktatás korcsoportban,
SZIKORA TAMÁS,
a Friss FM rádió műsorvezetője lett.Tomi a kisvárdai Szent László Szakközépiskolában érettségizett közgazdaság szakon, jelenleg pedig a Debreceni Egyetem Műszaki Karának hallgatója. Gyermekkori álma, mely szerint rádiós lesz, először 2012-ben vált valóra az akkori sátoraljaújhelyi rádióban, ahol megtanulta a szakma alapjait. 2014-től, a kezdetektől aktív és meghatározó tagja a kisvárdai Friss FM rádiónak, ahol szombaton és vasárnap délelőtt szerkeszti és vezeti „Friss Hétvége” magazinműsorát. Egyedi személyisége és stílusa, rádióbarát hangja és talpraesettsége a kezdetektől a hallgatók egyik kedvencévé tette.

Kisvarda.hu

 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!