Advent Vásárosnaményban AdventiProgramok_Vasarosnameny2018kicsi Advent Vasarosnamenyban 2018 (2) Advent Vasarosnamenyban 2018 (3)
Kisvárdai lett a Megyei Kézilabda Szövetség elnöke

Fotó: Racskó Tibor

Miután idén februárban dr. Teschmayer Gábor lemondott elnöki tisztségéről, a március elején összehívott közgyűlésen egyhangúlag, Major Tamást választották utódjának.

A kisvárdai sportember – aki már második ciklusában önkormányzati képviselő is – korábban egy évig alelnökként vett részt a Megyei Kézilabda Szövetség munkájában. Emellett évek óta a Kisvárdai Kézilabda Klub elnöke, korábbi kisvárdai pályafutása után pedig jelenleg a megyei bajnokságban szereplő Ópályi aktív kézilabdása is.

Major Tamás az újjá alakult szövetség sajtótájékoztatóján elmondta, hogy távlati és közeli célokat egyaránt kitűzött maga elé, melyet csapatmunkával szeretni elérni, együttműködve kollégáival. Ez utóbbiak között szintén új társa van, hiszen a közgyűlésen Baracsi Endrétválasztották meg alelnöknek.
„Egyik legfőbb törekvésünk a megyei egyesületek támogatása tárgyi eszközökkel, illetve a sportdiplomácia erősítése. Az utánpótlás nevelés, a tömegbázis szélesítése nélkül elképzelhetetlen komoly szakmai koncepciót felvázolni, természetesen számunkra is kiemelten fontos ez a terület.” – mondta az új elnök, aki azt is megjegyezte, hogy akár még a strandkézilabda népszerűsítésére is komoly energiát kívánnak fektetni.ű

Baracsi Endre megjegyezte, hogy a leköszönt dr. Teschmayer Gábor jó munkát végzett, stabil évet zárt a szövetség, így biztos a jövőkép. Az előző időszak sikeres rendezvényeit, vagyis a Szabolcs Kupát, a HUN-IOR nemzetközi utánpótlás tornát, továbbá a JUMP néven korábban indított megyei játékvezetői utánpótlás mentori programot mindenképpen folytatják.

– Durucz Gabi –

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!