40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny

Kisvárdai az év ulti játékosa

Február 6-án Debrecenben tartotta éves közgyűlését a Magyar Ultiszövetség. A megalakulásának 10. évfordulóját ünneplő szervezet értékelte a 2015. évi szakmai tevékenységét, beszámolót tartott az elmúlt évi gazdálkodásáról, elfogadta a 2016-os költségvetését, meghatározta az idei évad versenyrendszerét, versenynaptárát és a versenyrendezési szabályzatát.

A Felügyelő, a Fegyelmi és Etikai Bizottság jelentése után került sor a kitüntetések átadására. 2015-ben az „Év játékosa” Mészáros Károly, a Kisvárdai Kulturális Egyesület ultisa lett. Az „Év egyesülete” elismerést a Magyar Ultisok Országos Egyesülete érdemelte ki. A közgyűlés zárásaként Gyöngyösi Géza főtitkár bejelentette, hogy 2016. május 20-21-én kerül sor a 10. éves születésnapi megemlékezésre Sárospatakon.

A Nemzeti Ulti Bajnokság első fordulójára 2016. február 27-én Kisvárdán, a Rózsakő Étteremben kerül sor.

Szeregnyi László

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!