Advent Vásárosnaményban AdventiProgramok_Vasarosnameny2018kicsi Advent Vásárosnaményban 2018 (2)
Kisbusz és autó ütközött Tuzsérnál
Tuzsér – Záhonyból a katasztrófavédelmi őrs tűzoltói vonultak a Tuzsér és Mándok közötti útszakaszra, ahol egy személygépkocsi és egy mikrobusz karambolozott.
Az autó vezetője megsérült, őt kórházba szállítják, a mikrobuszban kilencen utaztak, de az elsődleges adatok szerint ők nem sérültek meg. A tűzoltók a járműveket áramtalanították, a műszaki mentési munkálatokat megkezdték. Ennek idejére az érintett útszakaszt teljesen lezárták – adott tájékoztatást az esetről a katasztrófavédelem sajtószolgálata.A helyszíni információ szerint a Tuzsér irányából érkező Opel vezetője a vasúti átjárónál balra akart kanyarodni, feltehetően eközben nem adott elsőbbséget a szemből érkező mikrobusznak.
Szabolcsonline
Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!