40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny

Rakamaz-vasarosnameny bajnokai labdarugoi merkozes

Vásárosnamény – Az elmúlt héten megszakadt remekbe szabott veretlenségi sorozata a Bereg legnépszerűbb csapatának, a Vásárosnaményi SE-nek. A Kelet Takarék megye I. osztály soron következő 12. fordulójában ezért nem volt más feladat, mint a tabella alsó szekciójában tanyázó Rakamaz csapata elleni győzelem. A mérkőzést a Dudás Zoltán által vezényelt Beregiek kezdték jobban, akik számos kecsegtető helyzetet alakítottak ki, de végül nem sikerült azt gólra váltaniuk. A nagy irámú mérkőzésen ezt követően kiegyenlített játék folyt a pályán, ahol végül egy gyönyörű támadást követően a Naményiak szerezték meg a vezetést. A második félidőben kiegyenlített játék jellemezte a találkozót, ahol mind két csapat számos szép támadást követően alakított ki gólhelyzeteket, melyet azonban gólra váltania csak a hosszabításban a Naményiaknak sikerült. Összességében tehát elmondható, hogy egy kiegyenlített mérkőzésen, mindkét csapat megszerezhette volna a három pontot.

Rakamaz-vasarosnameny bajnokai labdarugoi merkozes (1)Rakamaz-vasarosnameny bajnokai labdarugoi merkozes (4)Rakamaz-vasarosnameny bajnokai labdarugoi merkozes (3)Rakamaz-vasarosnameny bajnokai labdarugoi merkozes (2)

 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!