40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny

Balkány - Vásárosnamény Megyei Kupa negyeddöntő (114)

[srizonfbalbum id=77]

Vásárosnamény – A negyeddöntőkkel folytatódott a 2015/2016-os szezon Szabolcs – Szatmár – Bereg Megyei Kupasorozatának küzdelmei. A legjobb nyolc közé került Vásárosnamény, Balkányba látogatott, ahol a továbbjutás egy találkozón dőlt el. Miután a sorsolás szeszélye folytán mind a két együttes azonos osztálybeli volt, így izgalmas mérkőzésre volt kilátás. A mérkőzés hazai rohamokkal kezdődött, melyből két gyors kontrát követően dupla előnyhöz jutott a hazai együttes.

A vendégek játéka fokozatosan fejlődött fel és több veszélyes helyzetet is sikerült kialakítaniuk, melynek eredményeképpen a félidő előtt sikerült is szépíteniük. A második félidő elején kiélezett csata folyt, ahol mindkét oldalon számos helyzet alakult ki. A folytatásban a vendégek sorsát először az 59. percben Illés Péter, majd a 65. percben Csordás Attila kiállítása pecsételte meg. A kilenc emberrel játszó naményiak emberhátrányban is becsülettel helyt álltak, de gólt már nem sikerült szerezniük. A találkozó 4-1-es hazai sikerrel zárult.

Balkány - Vásárosnamény Magyar Kupa negyeddöntő (1)

További eredmények:

Balkány - Vásárosnamény Magyar Kupa negyeddöntő (2)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!