Kevesebb húsipari hulladék, több valódi hús lesz a virslikben

40 eve varos vasarosnameny vásárosnaményi fejlesztések

Virsli

A gyártók ugyanis a jövőben csak a valós hústartalmat számíthatják bele a termékek címkéin feltüntetett húsmennyiség arányába, a csontokról lefejtett mellékterméket nem. Vagyis, ha egy termékre azt írják, hogy 60%-os a hústartalma, akkor annak a 60%-a valóban tiszta hús lesz. Az új szabályozás célja, hogy javuljon a hazai termékek minősége.

 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!