fejlesztesek Vasarosnameny
Ketten sérültek a felboruló kisbuszban Nyírmadánál
Nyírmada – Közúti közlekedési baleset történt 2015. október 5-én 5 óra 20 perc körüli időben a 41-es számú főút 38. kilométerszelvényében, Nyírmada közelében. Eddig tisztázatlan körülmények között egy kisbusz lesodródott az úttestről és felborult.Az elsődleges adatok szerint a baleset következtében két személy megsérült. A rendőrök a baleset helyszínelésének ideje alatt az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a forgalmat Nyírmada belterülete felé terelik – adta közre a rendőrség sajtószolgálata.

A helyszíni információ szerint a kisbusz Nyírmada felől indulva úgy borult fel, hogy nem hivatalos értesülés szerint egy őz ugrott ki az útra, és a sofőr elkapta a kormányt, az ütközés elkerülése érdekében, de a hirtelen irányváltástól a jármű felbillent.

 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!