Kétmillió forintot meghaladó csempészcigarettát rejtett a gépkocsi motortere

fejlesztesek Vasarosnameny
Kétmillió forintot meghaladó csempészcigarettát rejtett a gépkocsi motortere

Fotó: police.hu

Kölcse – A Kölcsei Határrendészeti Kirendeltség járőrei az ellenőrzött gépjárműben kétmillió forintot meghaladó értékű jövedéki terméket találtak.

A Kölcsei Határrendészeti Kirendeltség járőrei 2016. április 14-én 20 óra 20 perckor Kölcse belterületén igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő nőt és annak utasát. A rendőrök a gépkocsi átvizsgálása során a motortérben elrejtve 2436 doboz magyar zárjegy nélküli, feltehetően csempészett cigarettát találtak. A jármű további ellenőrzése során az egyenruhások megállapították, hogy a gépkocsi alvázszámát is meghamisították. Az ügyben egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A járőrök a 25 éves kunszentmártoni sofőrt és a 43 éves kecskeméti férfit a kétmillió forintot meghaladó értékű dohányáruval együtt átadták az eljárás lefolytatására illetékes Nemzeti Adó-és Vámhivatal munkatársainak.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!