40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny
háziőrizet

Illusztráció Faktor.hu

Beregsurány – A Nemzeti Adó- és Vámhivatal, Beregsurányban szolgálatot teljesítő  14 pénzügyőrét hallgatta ki gyanúsítottként hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette miatt a Központi Nyomozó Főügyészség tegnap. Ezt követően a mai nap folyamán a Központi Nyomozó Főügyészség két pénzügyőr és egy civil személy előzetes letartóztatását indítványozta a Debreceni Járásbíróságon.

A két pénzügyőr gyanúsítottal szemben több rendbeli hivatali vesztegetés elfogadása, míg a civil gyanúsítottal szemben több rendbeli hivatali vesztegetés bűntette miatt folyik nyomozás.

A Debreceni Járásbíróság nyomozási bírája a mai napon mindhárom gyanúsított házi őrizetét rendelte el egy  hónapra, elrejtőzés és bűnismétlés veszélye miatt. A bíróság végzése egyik gyanúsított esetében sem jogerős, mivel az ügyész valamennyiük vonatkozásában fellebbezést jelentett be az előzetes letartóztatásuk elrendelése végett.

Másodfokon a Debreceni Törvényszék illetékes dönteni a gyanúsítottak előzetes letartóztatásáról.

ezahir.hu

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!