40 eve varos vasarosnameny vásárosnaményi fejlesztések

Vitka SE - Varsany Unio FE labdarugo merkozes

Vásárosnamény-Vitka – Remek idegenbeli szezonkezdetet követően, az elmúlt évek legsikeresebb szezonkezdetét tudhatja maga mögött a Vitka SE labdarúgó csapata. Az elmúlt heti Gégény elleni diadalt követően, ezúttal szomszédvári rangadón fogadta hazai pályán a Varsány Unió gárdáját. A megye harmadosztály Rétköz csoportjának rangadóját a hazaiak kezdték jobban az összecsapást, hiszen már a negyedik percben megszerezték a vezetést. A folytatásban számos helyzet került kialakításra mind a két együttes részéről, de góllá váltaniuk csak a Beregieknek sikerült. Az első félidő végén már kétgólos előny tudatában vonulhattak öltözőbe a hazaiak, míg a második félidőben növelve azt, a lefújást követően megérdemelt hazai győzelem született. Vitka így két győzelemmel, csak rosszabb gólarányának köszönhetően a tabella második helyén foglal helyet.

A mérkőzés összefoglalója:


A mérkőzés legjobbja szavazás:

Ön szerint ki volt a Vitka SE legjobbja, a Varsány Unió csapata ellen?

A szavazás állása

Loading ... Loading ...

A mérkőzés statisztikája:Vitka SE - Varsany Unio FE labdarugo merkozes (3)Vitka SE - Varsany Unio FE labdarugo merkozes (2)

A forduló eredményei:Vitka SE - Varsany Unio FE labdarugo merkozes (1)

A tabella állása:

Vitka SE - Varsany Unio FE labdarugo merkozes (4)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!