40 eve varos vasarosnameny vásárosnaményi fejlesztések

Kerítést szakított és gázszivárgást okozott a kisteherautó Mátészalkán

Mátészalka – Egy személygépkocsi és egy haszongépjármű ütközött össze hétfőn délben Mátészalkán, a Búza és a Nyár utcák kereszteződésében, ahol a kisteherautó az ütközés után egy lakóház kerítését átszakította és egy lakossági gázcsonkot megsértett.

A gázszivárgás miatt a környező épületekből átmenetileg négy embernek kellett elhagynia az otthonát. A mátészalkai hivatásos tűzoltók a gépkocsikat áramtalanították, majd a gázcsonkot elszorították és biztosították a helyszínt a gázszolgáltató kiérkezéséig, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak. A balesetben egy ember sérült meg. A Mátészalkai Katasztrófavédelmi Kirendeltség iparbiztonsági felügyelője káreseti helyszíni szemlét végzett.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!