40 eves vasarosnameny logo fejlesztesek Vasarosnameny

Kerítésnek ütközött egy személygépkocsi Nagydoboson

Nagydobos – Lakóház kerítésének ütközött egy személygépkocsi Nagydoboson, a Fő utcában. A balesetben ketten sérültek meg. A mátészalkai hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.
Szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi kedden délután az M3-as autópályán, a 238-as kilométernél, a Vásárosnamény felé vezető oldalon, Napkor közelében. A balesetben négyen sérültek meg. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók vonultak a műszaki mentéshez, akik a járművet áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Lehasadt faág akadályozta a közlekedést kedden reggel Nyíregyházán, az Ív utcában. A város hivatásos tűzoltói kihúzós létra és láncfűrész segítségével távolították el a megsérült ágat és szüntették meg a közúti akadályt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!