fejlesztesek Vasarosnameny
Katasztrófa ellen védő diákok versenyeztek Kisvárdán

Az idén is jól szerepelt záhonyi kollégium csapatai. – © Fotó: Gál Ádám

A napokban a kisvárdai tűzoltó laktanya nyújtott otthont a felmenő rendszerű Országos Ifjúsági Katasztrófavédelmi Verseny területi fordulójának.

A versengésre 16 általános és 12 középiskolás, egyenként 4 fős csapat nevezett több mint tucatnyi településről. A csapatokra 22 érdekes feladat várt a különféle állomáshelyeken, melynek végén a két korosztályban 3-3 gárda versenyzőit és felkészítő tanárait jutalmazták érmekkel és oklevelekkel. A mintaszerűen lebonyolított versenyen a középiskolás kategóriában az első két helyezést a záhonyi Dr. Béres József Kollégium csapatai szerezték meg a kisvárdai Bessenyei György Gimnázium I. csapata előtt. Az általános iskolások mezőnyében Mándok, Ajak, Nyírtass sorrend alakult ki. Az április 12-én rendezendő megyei döntőben egy középiskolai és két általános iskolai csapat képviselheti Kisvárda-Záhony térség színeit.

Hudák Márk/Katona Dávid

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!