Káprázatos kompozíció díszíti az ősz színeivel a Bereg szívét, Vásárosnaményt

40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny

Káprázatos kompozíció díszíti az ősz színeivel a Bereg szívét, Vásárosnaményt

Vásárosnamény – Itt van az ősz, itt van újra, észre sem vettük és ismét beköszöntött az ősz a Beregbe és annak szívébe Vásárosnaményba is. A természet, az évszakok, az időjárás körforgása folyamatos, így szinte hihetetlen, hogy egy újabb év telik el, de ismét megérkezett a beregi ősz. Sok esetben talán máskor jellegtelennek tartott növények is legszebb formájukat mutatják őszi lombszínükkel.

A kellemes késő nyári idő ellenére is sárga és bordó színben pompáznak a beregi fák jelezvén, hogy Vásárosnaményba is megérkezett a hamisítatlan ősz. A lombhullató növények levelei elsárgultak, elvörösödtek, átmenetileg gyönyörű színpompába borítva a beregi természetet, mielőtt elszáradnának és lehullanának a fákról. A Bereg szívében immár évek óta nagy hagyománya, az ősz színeinek megelevenítésében a város közterein. A város főtere helyett, a jelenleg is zajló kerékpárút munkálatai miatt ezúttal a II. Rákóczi Ferenc Parkban kapott helyet a különleges kompozíció. Filep Sándor,a város polgármestere szerkesztőségünknek elmondta, hogy az év minden szakában próbálják szebbé és élhetőbbé tenni a Bereg szívét, ennek tanúbizonysága a Városháza előtt most elkészített kompozíció is, mely ismét méltó ékköve a Vásárosnaménynak. Megköszönte továbbá Nagy Gábornak és a Flamingó Virágüzletnek ezen látványos alkotást elkészítését. Örömmel konstatálta, továbbá azt is, hogy a most elkészített remekmű előtt már itt élő és a városba látogató emberek családtagjaikkal együtt csodálták illetve szelfiztek a kompozíció mellett.

 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!