Advent Vásárosnaményban AdventiProgramok_Vasarosnameny2018kicsi Advent Vasarosnamenyban 2018 (2) Advent Vasarosnamenyban 2018 (3)
Kábítószert rejtett a gépkocsi csomagtere Kisarban

Fotó:Police.hu

A nyomozás adatai szerint a sofőr továbbértékesítés céljából szállította az anyagot Kisar községébe.A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság munkatársai 2016. január 27-én Kisarban igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő férfit. A rendőrök a jármű csomagterében 30,14 gramm zöld növényi törmeléket, az előzetes szakértői vélemény szerint kábítószert találtak. Az eljárás jelenlegi adatai szerint a sofőr továbbértékesítés céljából szállította az anyagot Kisar községébe. A rendőrök B. Zoltán 45 éves kislétai lakost a rendőrkapitányságra előállították és kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozóhatóság a férfit őrizetbe vette és kezdeményezték előzetes letartóztatását. Az eljárást szakértők bevonásával folytatják. Ugyanezen a napon házkutatást tartottak a rendőrök a férfi vásárosnaményi tartózkodási helyén is, ahol 32 darab, összesen 9,7 gramm alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyagot foglaltak le. A paketteket B. Zoltán élettársa a melltartójába elrejtve próbálta meg eltüntetni. A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság a 23 éves F. Marianna ellen kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást. A rendőrök a nap folyamán a megyében további helyszíneken is tartottak ellenőrzéseket, ahol újabb növényi származékokat, és két helyszínen vágott dohányt is találtak. A rendőrök a nyomozás során több fogyasztót előállítottak, és tanúként meghallgattak, a gyanúsítottak köre pedig tovább bővülhet.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság
Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!