40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny

Jubileumi ,,hazaváró,, falunap Hetefejércse 6

Hetefejércse – Immár tizedik jubileumi alkalommal rendezte meg ,,hazaváró” falunapi rendezvényét Hetefejércse Község Önkormányzata. A mulatozás és gasztronómia jegyében telő napon ismét a falu apraja és nagyja jól érezhette magát.

Jubileumi ,,hazaváró,, falunap Hetefejércse 1

Idén is ünnepélyes megnyitóval vette kezdetét a rendezvény, ahol már az oly sok falunapon konferansziéként közreműködő Papp Attila köszöntötte a megjelenteket és a meghívott díszvendégeket, mint Filep Sándort, a Beregi Többcélú Kistérségi Önkormányzati Társulás elnökét, Baracsi Endrét a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlés alelnökét, Guti Lászlót, a Magyar Államkincstár megyei igazgatóját, Ostorházi Sándor hivatalvezető-helyettest, a Vásárosnamény Járási Hivatal képviseletében.

elvalaszto2

Jubileumi ,,hazaváró,, falunap Hetefejércse 2

Köszöntőjét követően a község polgármestere, Kiss László nyitotta meg ünnepélyes keretek között a rendezvényt. Beszédében kitért az immár tizedik alkalommal megrendezett esemény fontosságára, az elszármazottak és ilyenkor a faluba visszatérők szerepére, illetve a lakosok a falu iránt érzett szeretetére is.

elvalaszto2

Jubileumi ,,hazaváró,, falunap Hetefejércse 3

A polgármesteri köszöntőt követően egy meglepetésvendég lépett a mikrofon elé, Jusztus Józsefné személyében. Az örökifjú hölgy, aki immár kilencvenedik életévét tapossa, egy gyönyörű, hazafias szeretettől áradó, Petőfi Sándor verssel lepte meg a megjelenteket.

elvalaszto2

Jubileumi ,,hazaváró,, falunap Hetefejércse 4

Ezt követően Baracsi Endre, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlés alelnöke vette át a szót, aki a településhez, illetve a Bereghez fűződő szoros kapcsolatát taglalta. Továbbá kiemelte a térség értékeit és annak szeretetének fontosságát.

elvalaszto2

Az ünnepélyes megnyitót követően a szórakozás vette át a főszerepet, hiszen előszőr a helyi- és környékbeli ének. és táncsoportok léptek a színpadra. A fellépők népes táborát Tákosról, Csarodáról, vagy éppen Gelénesből érkező csoportok gazdagították.Jubileumi ,,hazaváró,, falunap Hetefejércse 5


elvalaszto2

Sztárfellépők is színesítették a programkínálatot, ahol a népszerű a Kredenc együttes, illetve Roberto, a mulatós masszőr is fokozta a hangulatot ezen a napon.

elvalaszto2

 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!