40 eves vasarosnameny logo fejlesztesek Vasarosnameny

2016_12_22_seat

Közel háromszázan vettek részt a nyíregyházi Platán Autóház Kft. SEAT márkakereskedése és -szervize által szervezett jótékonysági kezdeményezésben, amelynek keretében minden SEAT modellt kipróbáló tesztvezető után ezer forinttal támogatta a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház gyermekbetegeit az autógyártó cég.

A próbakörökön befolyt összegből a Jósa András Oktatókórház és a Mátészalkai Kórház gyermekosztályainak vásárolt nagyobb értékű tárgyakat az autóház.

Csősz László, a Platán Autóház ügyvezető tulajdonosa úgy fogalmazott, fontos, hogy a helyi vállalkozók lehetőségeik szerint segítsék a rászorulókat és a közösséget, különösen karácsony közeledtével. Közel háromszázan vettek részt a jótékonysági akcióban, a Platán Autóház a Jósa András Oktatókórház, a Nyíregyházi Állatpark, a Nyírerdő Zrt. az OTP és a Kelet-Magyarország dolgozói részére is szervezeett tesztvezetéseket, de természetesen ezen kívül is bárki csatlakozhatott a segítő kezdeményezéshez. A befolyó összegből egy speciális csecsemőmérleget és egy televíziót vásárolt a cég, a mérleg a Jósa András Oktatókórház újszülött részlegére kerül, a tv pedig a mátészalkai kis betegek mindennapjait igyekszik majd megkönnyíteni, és egy kis szórakozást nyújtani nekik.

Felemelő érzés megtapasztalni a megyében, illetve megyeszékhelyen élő emberekben lakozó, s a közelgő karácsony varázsa miatt egyre fokozódó adakozó szellemet, önzetlen segítő szándékot, és azt, hogy egyre többen találják meg a kereteit és lehetőségeit a nemes felajánlásoknak – mondta dr. Adorján Gusztáv főigazgató, aki természetesen szintén részt vett a kórházban rendezett tesztvezetésen.

Dr. Francz Monika, a Jósa András Oktatókórház orvosigazgatója, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházakért Közhasznú Alapítvány elnöke hozzátette megindító számára, hogy a jótékonyságnak milyen sok különböző formájával találkozhat a felajánlások útján, a SEAT kezdeményezése pedig az egyik legkülönlegesebb volt ezek közül is. Kifejtette, hogy a segítő felekkel minden esetben szerződésben rögzítik a tárgy- és pénzadományok értékét, célját és felhasználását, hogy a jótékonysági akciók folyamata minden tekintetben átlátható, eredménye pedig nyomon követhető és elszámoltatható legyen.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!