Jótékonysági bállal segítenék a Vásárosnaményi Kórház Gyermekosztályát a Bereg szívében

40 eves vasarosnameny logo fejlesztesek Vasarosnameny

jotekonysagi vál a gyerkosztalyert vasarosnamenyban

Vásárosnamény – Az elmúlt évek során számtalan kezdeményezés irányult a város és a térség nehéz sorsú családjainak megsegítéséért. Kiemelt időszaka volt ennek az ,,Advent Vásárosnaményban,, programsorozat, ahol számos jótékonysági akció segített a rászorulókon. Az eddigiektől eltérően idén, egy merőben új kezdeményezés látott napvilágot, hiszen ezúttal jótékonysági bállal segítenék a Vásárosnaményi Kórház Gyermekosztályát, itt a  a Bereg szívében – tájékoztatta szerkesztőségünket Filep Sándor városvezető.Filep-Sándor-Vásárosnamény-polgármestere (1)

A polgármester elmondta azt is, hogy a Vásárosnamény Város Önkormányzatának szervezésében lebonyolításra kerülő eseménynek, a Hunor Hotel és Étterem különterme ad majd otthont. Kiemelte továbbá, hogy a bál teljes bevételét a Vásárosnaményi Kórház Gyermekosztályának orvosi műszerparkját kívánják fejleszteni, a hatékonyabb orvosi ellátás érdekben. A segíteni kívánok 5000 forintos belépő ellenében tehetik ezt meg, melynek árában egy üdvözlőital, svédasztalos vacsora és hajnal háromig tartó programot kínál az önkormányzat. Azt est folyamán a felhőtlen hangulatról Csonka László gondoskodik majd. A mulatós hangulat mellett az est fényét emeli majd Filep Aurél és a Bereg szíve Néptánccsoport előadása. Emellett fellépnek majd II. Rákóczi Ferenc Gimnázium diákjai, illetve a Vásárosnaményi Férfikórus és a Bereg Brass is – zárta gondolatait Filep Sándor.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!