Jól nézze meg, mit vesz, kamuárukkal buktak a boltosok!

40 eve varos vasarosnameny vásárosnaményi fejlesztések
NAV ellenőr 1
Ázsiai üzletekben tartott ellenőrzést a NAV, egyetlen üzletben kétezer hamis terméket foglaltak le – köztük Adidas és Nike cipőket, Tag Heuer, Gucci és Guess karórákat -, kétszázmillió forint értékben.A NAV Kelet-budapesti Adó- és Vámigazgatósága ismét távol-keleti üzletekben razziázott. A pénzügyőrök egyetlen üzletben mintegy 2000 hamis márkajelzésű terméket foglaltak le, 200 millió forint értékben – írta közleményében a NAV.

A NAV munkatársainak az egyik üzlet ellenőrzésekor feltűnt, hogy a boltban található cipők és kiegészítők márkajelzése eltér a megszokottól, ezért megkeresték a jogtulajdonosok magyarországi képviselőit. A képviselők megerősítették, hogy valóban hamisítványokról van szó, így a pénzügyőrök lefoglalták a hamisított árukat.

A lefoglalt termékek között Nike és Adidas cipők, Ray-Ban, Oakley, Michael Kors napszemüvegek, Tommy Hilfiger, Tag Heuer, Gucci, Guess karórák, Gucci, Hugo Boss övek utánzatai voltak.

 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!