,,Jöhet ide Urbán Flóri is..!” – Újabb szégyenteljes kiütéses vereség a gergelyiugornyai ifistáknál

40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny
Urban Florian

Fotó: Blikk.hu

Gergelyiugornya – Nagy reményekkel indulhatott neki soron következő mérkőzésének a Nyírerdő Megyei II. csoportjának kieső szekciójában szereplő Gergelyiugornyai SE U19-es csapata. Az elmúlt héten ugyanis a csapat a beregi sportkedvelő Adorján Béla mellett, a korábbi 40-szeres magyar válogatott védőt, Urbán Flóriánt, az újpest egykori focistáját szabadidejében jobbikos politikust látta vendégül egy tréning erejéig. A ,,legenda” persze nem csak labdarúgó múltjáról híres, hiszen nem is oly régen, mint sokak példaképe olyan bazdmegolós, piálós sztorikat felidéző interjút adott, hogy abból másodpercek alatt médiatörténelem lett. A csapat valószínűsíthetően ,,gatyába rázására” szolgáló, örömedzést tartó edző személye azért is volt érdekes, mert egy interjújában az ország gergelyiugornyai egyesületéhez hasonló korosztályokat és az azokat nevelő egyesületekről és labdarúgóiról úgy nyilatkozott, hogy mentálisan nullákat és futballribancokat nevelnek. Szó, mi szó nem igazán sikeredett öröm ezen a hétvégén sem, hiszen a Nyírmada ellenébe még ,,csak” nyolc gólt kapó együttesnek most kilencet rámolt fényeslitkei ellenfele. Bár pozitívumként ki kell emeljük, hogy most legalább kétszer is sikerült bevenniük az ellenfél hálóját. Tehát az örömedzést követően gombócból is soknak számító, kínos és magalázó vereséggel tértek haza az ifisták. Az egy hét leforgása alatt 17 kapott góljával sorozatban második, a bajnokság során pedig sokadik kiütéses vereségét elszenvedő gergelyiugornyai ifi csapatra várhatóan nehéz mérkőzések várnak majd a folyatatásban.Fenyeslitke - gergelyiugornyai SE U19 labdarugo merkozes (1)

Fenyeslitke - gergelyiugornyai SE U19 labdarugo merkozes (4)Fenyeslitke - gergelyiugornyai SE U19 labdarugo merkozes (3)Fenyeslitke - gergelyiugornyai SE U19 labdarugo merkozes (2)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!