40 eves vasarosnameny logo fejlesztesek Vasarosnameny

Vitka SE - Kolcsey dse nyiregyhaza kezilabdaVásárosnamény – Bravúros mérkőzésen van túl a Bereg szívének, Vásárosnaményak Nemzeti Bajnokság másodosztályában szereplő Vitka SE felnőtt kézilabda együttese. Az Észak-kelet csoportban szereplő gárda nívós ellenféllel szemben fejezte be az idei szezont, hiszen a nyíregyházi Kölcsey látogatott a Városi Sportcsarnokba. A mérkőzést végig kontroll alatt tartó Beregiek, taktikus, fegyelmezett játékukkal a mérkőzést végig kontroll alatt tartva , megérdemelten tartotta otthon a két pontot. A tabella élén álló együttes így négy pontos előnnyel vezeti a tabellát, a mögötte két elhalasztott mérkőzéssel álló Debrecen és Hajdúböszörmány előtt. A mérkőzések végkimenetelétől függően így bajnokként is ünnepelheti a 2017/18-as szezont a csapat.

Vitka SE - Kolcsey dse nyiregyhaza kezilabda (1)Vitka SE - Kolcsey dse nyiregyhaza kezilabda (2)Vitka SE - Kolcsey dse nyiregyhaza kezilabda (4)Vitka SE - Kolcsey dse nyiregyhaza kezilabda (3)

 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!