Közzétette - Kategória - Desszertek, Filléres receptek - Konyhai tippek, trükkök, Sütés

Joghurtus zabpelyhes gyümölcssaláta


Joghurtus zabpelyhes gyümölcssaláta

ELKÉSZÍTÉS

Az őszibarackot mossuk meg és vágjuk apró kockákra, az áfonyát is mossuk meg, majd csepegtessük le róla a vizet. Készítsünk elő 4 nagyobb poharat.

Rakjuk bele rétegezve a gyümölcsöket, a joghurtot, a zabpelyhet, és minden joghurtszintet locsoljunk meg mézzel. A tetejére gyümölcs kerüljön. Fogyasztásig tároljuk a hűtőben!

HOZZÁVALÓK

  • 100 g áfonya
  • 2 db őszibarack
  • 600 ml natúr joghurt
  • 50 g aprószemű zabpehely
  • méz vagy agavészirup

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük