A Jobbiknál van következménye a tetteknek – Nagyar polgármestere esetében is

fejlesztesek Vasarosnameny

 Adorján Béla - Hadat üzenünk a csalás és a korrupció ellen

Elöljáróban közlöm, hogy a magam, és Dr. Apáti István nevében is összegzem a helyzetet. Mint korábban média nyilvánosságot kapott, a tavalyi évben lépett be a Jobbik Magyarországért Mozgalom kötelékébe Nagyar polgármestere, Hadiné Guti Ibolya. Akkori ismereteink szerint üdvözöltük is a csatlakozási szándékát és figyelembe véve a Jobbik alapvetéseit, minden segítséget készséggel biztosítottunk is számára.

Azonban új fejlemények láttak napvilágot. Személyesen kell most belátnom, hogy bár jóhiszeműen, de nem megfelelő mértékben mértem fel azon információkat, melyeket a településvezetésről maga a polgármester asszony elém tárt. A megfelelő településvezetést jelentő véleményeltérések és hosszas beszélgetések eredményeként végül az a döntés született, hogy 2018. január 31-én Hadiné Guti Ibolya kilépett a Jobbik soraiból.

A sajtóban megjelent hírek még kivizsgálás alatt állnak, így ítéletet nem mondhatunk. De leszögezem: A Jobbik Magyarországért Mozgalom következetesen tartja magát azon alapvetéséhez, hogy ha bármely tagja jogsértést, vagy nem megfelelő magatartást tanúsít, akkor az ellen szót emel. Amely tagja pedig ezzel nem tud azonosulni, két lehetőség közül választhat: vagy önként hagyja el a párt szervezetét, vagy a tisztességgel lefolytatott vizsgálatot megvárva viseli a jogkövetkezményeket. A településen élő, jogsérelmet elszenvedett állampolgárokat pedig Dr. Apáti Istvánnal egyetemben ezúton is biztosítom: a segítségükre fogok sietni, mindenben állok rendelkezésükre!

Végezetül tehát: Mindenkinek vállalnia kell tetteiért a felelősséget, várjuk a vizsgálatok maradéktalan lefolytatását, és igyekszünk biztosítani a jogszerűséget, hogy senki érdeke ne sérüljön a településen!

Adorján Béla

A Jobbik Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei elnöke

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!