Demeter templom építése Vásárosnamény (1)[srizonfbalbum id=195]

Vásárosnamény – Korábban hírt adtunk arról, hogy Kocsis Fülöp érsek-metropolita 2010-ben jóváhagyott terveit követően megkezdődött a vásárosnaményi Szent Demeter templom építése Vásárosnaményban. Először megépült a parókia a közösségi terekkel, majd 2011-ben kezdődött a templom építése az alapozással.

A betonba öntött alaprajz után az építkezés most öt év után folytatódik a külső homlokzat hőszigetelésével, a belső munkálatokkal, mint a villanyszerelés, homlokzatfestés, vakolás vagy éppen a templomot körbevevő kovácsoltvas kerítés alapjainak lefektetésével. A tavasszal megkezdődő munkálatok ötödik fázisát a honi székhelyű Handell Kft., mely szemmel láthatólag jó ütemben halad, ékes színfoltot teremtve  a város szívében.

Az egyházközség szeretettel várja a Szent Demeter templom továbbépítéséhez szükséges felajánlásokat személyesen Demkó István parókusnál. (Vásárosnamény, Tamási Áron utca 5., tel: 45/470 398; OTP Bank 11747065-20105358)

 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!