fejlesztesek Vasarosnameny

Hazai siker az országos Ulti–bajnokság döntőjében Kisvárdán (1)

A hagyományokhoz híven, ebben az évben is a Mikulás hozta el a környék ultisainak évzáró találkozóját. A kisvárdai „Kansas” étteremben rendezett találkozóra a hazai, kisvárdai ultisok mellett Sárospatakról és Nyíregyházáról érkeztek vendégek.

A bemelegítésről Bagin Sándor és Bacskai Gyula gondoskodott, a nagyon finom ebédet pedig a vendéglátó egység vezetőjének felesége biztosította. A résztvevők felidézték az év legizgalmasabb és leghumorosabb pillanatait, s közben nem mellékesen játszottak, versenyeztek is egyet.

A győzelmet azonos pontszámmal, 2 f t- os különbséggel Kiss János, a sárospatakiak főszervezője szerezte meg a nyíregyháziakat képviselő Bocz Árpád előtt. A dobogó harmadik fokán Mészáros Károly, a rendező egyesület versenyzője végzett.

A kisvárdai ultisok minden eddiginél sikeresebb évet zártak, hiszen a Társasági Ulti döntőjében városunkból 2 fő, a Sport Ulti döntőjében 4 fő szerepelt, úgy, hogy az utóbbi kategóriában Dienes János révén az országos bajnokot mi adtuk. Ráadásul az országos csapatbajnokság döntőjében az ezüstérmet városunk csapata: Mészáros Károly, Szabó Bertalan, Dr. Szabó Imre szerezte meg.

A résztvevők kellemes ünnepeket és további sikereket kívánva köszöntek el egymástól.

Kisvárdai Ulti Egyesület

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!