Advent Vásárosnaményban AdventiProgramok_Vasarosnameny2018kicsi Advent Vasarosnamenyban 2018 (2) Advent Vasarosnamenyban 2018 (3)
Mátészalka - Kocsord bicikliút
Esős időben járhatatlan a Kocsord-Mátészalka között épült kerékpárút egy szakasza. Hatalmas területen áll a víz, a műútról is oda gyűlik, mert más lefolyása nincs – erre egy mátészalkai lakos hívta fel a Szabolcsihír figyelmét. Az út pályázati pénzből épült. Amikor először találkoztak a problémával idén, jelezték a kivitelezőnek, amely azonnal árkot épített, de kiderült: ez nem elég, így most átereszt építenek, még garanciás időben. Az 1,8 kilométer hosszú kerékpárútra a Szatmári Közcélú Kistérségi Társulás pályázott, a beruházás 300 millió forintba került, 2014-ben adták át. Tavaly, az aszályos időben nem jelentkezett a probléma, idén derült ki, hogy nincs elfolyása a csapadékvíznek az említett szakaszon. (Szabolcsihír)

 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!