fejlesztesek Vasarosnameny

Izgalmas és változatos mérkőzésen maradt alul Gergelyiugornya ifjúsági csapata

Gergelyiugornya – Újabb rangadón van túl a Gergelyiugornyai SE U19-es labdarúgó csapata, akik ezúttal alsóházi rangadón fogadták Ajak SE ifjúsági csapatát. A mérkőzést a vendég csapat kezdte jobban, akik már a mérkőzés első felében kétgólos előnyre tettek szert. A beregi alakulat a második félidőben ugyan mindent megtett az egyenlítésért, mégis egy küzdelmes és hajtós mérkőzésen végül alulmaradt ellenfelével szemben.

Gergelyiugornyai SE - Ajak SE U19 labdarúgó mérkőzés (1)Gergelyiugornyai SE - Ajak SE U19 labdarúgó mérkőzés (6)Gergelyiugornyai SE - Ajak SE U19 labdarúgó mérkőzés (5)Gergelyiugornyai SE - Ajak SE U19 labdarúgó mérkőzés (4)Gergelyiugornyai SE - Ajak SE U19 labdarúgó mérkőzés (2)Gergelyiugornyai SE - Ajak SE U19 labdarúgó mérkőzés (3)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!