Izgalmas csatában pontosztozkodással ért véget Vitka és Aranyosapáti rangadója

40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny

Vitka SE - Aranyosapati LSE bajnoki labdarugo merkozes

Vásárosnamény-Vitka – Igazi szomszédvári rangadó került lebonyolításra a Megye II. osztály Rétköz csoportjának 15. fordulójában, ahol Vitka SE hazai pályán fogadta vendégül a szomszédvári Aranyosapáti LSE együttesét. A mérkőzést a hazai gárda kezdte jobban, akik meg is szerezték a vezetést, melyre aztán rögtön válaszolni tudott a vendég együttes, így 1-1-es döntetlennel vonulhattak öltözőbe a csapatok. A második félidőben a vendég együttes irányította a játék menetét, mely által kétszer is beköszöntek a hazaiak hálójába. A mérkőzés utolsó negyedében egy szép támadást követően szépíteni, majd a 93. percben egy jogosan megítélt büntetőt követően egyenlítenie is sikerült Vitkának, így pontosztozkodással ért véget a szomszédvári rangadó.

Vitka SE - Aranyosapati LSE bajnoki labdarugo merkozes (2)Vitka SE - Aranyosapati LSE bajnoki labdarugo merkozes (1)Vitka SE - Aranyosapati LSE bajnoki labdarugo merkozes (4)Vitka SE - Aranyosapati LSE bajnoki labdarugo merkozes (3)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!