40 eves vasarosnameny logo fejlesztesek Vasarosnameny
IX. Refi sakk-kupa Kisvárda (1)

Pillanatképek a versenyről – Fotó: Katona Dávid – Lelesz Csaba

Kisvárda, Záhony – A napokban a kilencedik alkalommal rendezték meg a felső-szabolcsi térség iskolás csapatainak Refi sakk-kupáját.

A kisvárdai Református Általános Iskola és Gimnázium otthonos aulájában hat diáktrió mérte össze az elmesportban való jártasságát. A  versengésen a helyi Bessenyei György Gimnázium, a házigazda középiskola és a záhonyi Dr. Béres József Kollégium is két-két együttessel képviseltette magát. Az ünnepélyes megnyitó után öt izgalmas fordulóban mérték össze tudásukat a csapatok. A Gálné Mátyás Veronika tanárnő szervezésében mintaszerűen lebonyolított tornán ezúttal is a Bessenyei György Gimnázium I. csapata szerezte meg az elsőséget a Bessenyei II. számú együttesét és a vendéglátók első gárdáját megelőzve. A viadal végén Ivánné Nagy Bernadett igazgatónő köszöntötte a résztvevőket, méltatva a hagyományos kupa jelentőségét, majd győztes gárdának a kupát és a dobogós együttesek tagjai számára az érmeket, valamint a további helyezettek emléklapjait Gálné Mátyás Veronika főszervező nyújtotta át.

Katona Dávid – Lelesz Csaba

 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!