fejlesztesek Vasarosnameny
Ittasság-ellenőrzést tartottak a rendőrök Vásárosnaményban, Tarpán, Jándon és Gulácson
Vásárosnamény – Legutóbb Vásárosnaményban, Olcsván, Jándon, Gulácson és Tarpán végeztek ittasság-ellenőrzést a rendőrök.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai 2017. március 11-én az ittas járművezetők kiszűrése és a közlekedési balesetek megelőzése érdekében „Finn módszeres” ellenőrzést végeztek a kapitányság illetékességi területén. A rendőrök a nap folyamán Vásárosnaményban, Olcsván, Jándon, Gulácson és Tarpán összesen 356 gépkocsivezetőt ellenőriztek. Ittasság gyanúja egy sofőrnél merült fel, akivel szemben közigazgatási eljárást indítottak. Kisebb közlekedési szabálysértések elkövetése miatt elsősorban a figyelmeztetés lehetőségével éltek a rendőrök, súlyos szabályszegések miatt viszont 15 esetben helyszíni, illetve közigazgatási bírság kiszabására került sor.

A balesetek számának csökkentése érdekében a megye útjain a közeljövőben is számíthatnak hasonló jellegű ellenőrzésekre.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!