Ittasság-ellenőrzést tartottak a rendőrök Vásárosnaményban, Beregdarócon, Beregsurányban, Csarodán és Tákoson

Legutóbb Vásárosnaményban, Beregdarócon, Beregsurányban, Csarodán és Tákos településeken végeztek ittasság-ellenőrzést a rendőrök.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai 2017. március 31-én az ittas járművezetők kiszűrése és a közlekedési balesetek megelőzése érdekében „Finn módszeres” ellenőrzést végeztek a kapitányság illetékességi területén. A rendőrök Vásárosnaményban, Beregdarócon, Beregsurányban, Csarodán és Tákos településeken összesen 427 gépkocsivezetőt ellenőriztek, de ittasság gyanúja egyetlen sofőrnél sem merült fel. Kisebb közlekedési szabálysértések elkövetése miatt elsősorban a figyelmeztetés lehetőségével éltek a rendőrök, súlyosabb szabályszegések miatt 2 esetben helyszíni, illetve 9 esetben közigazgatási bírság kiszabására került sor.

A balesetek számának csökkentése érdekében a megye útjain a közeljövőben is számíthatnak hasonló jellegű ellenőrzésekre.

 Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!