fejlesztesek Vasarosnameny

 

Vásárosnamény - Szatmárcseke U19 bajnoki labdarúgó mérkőzés (17)[srizonfbalbum id=51]

Vásárosnamény – A labdarúgó megyei II. osztály Kelet-Magyarország-csoport U19-es korosztályának 22. fordulóját rendezték meg a hét végén. A Vásárosnaményi Sporttelepen megrendezésre kerülő eseményen az ötödik helyen álló Vásárosnamény, az utolsó előtti helyen álló Szatmárcseke együttesét fogadta.

A két csapat közötti 27 pontnyi különbség már a mérkőzés első félidejében érezhető volt, hiszen a vendég együttesnek a jól védekező naményi alakulattal szemben nem sikerült igazán veszélyes helyzetet kialakítania. A második félidőben a szervezett játékának és fizikai fölényének köszönhetően több, mint fél tucat gól szerzett a hazai együttes, így főlényes győzelmével a tabella negyedik helyére lépett előre.

Vásárosnamény - Szatámrcseke U 19-es mérkőzés (1)

A forduló mérkőzési:
Vásárosnamény - Szatámrcseke U 19-es mérkőzés (2)

Tabella:
Vásárosnamény - Szatámrcseke U 19-es mérkőzés (3)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!