40 eve varos vasarosnameny vásárosnaményi fejlesztések

Tarpa-Gyulaháza futsal (1)

Vásárosnamény, Tarpa – Október 17-én rajtol a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatóság által szervezett férfi felnőtt futsal bajnokság 2016/2017-es szezonja. A megyei bajnokságot már negyedszer írta ki a Szövetség, melyre ezúttal minden eddiginél több, 11 egyesület adta be nevezését.  A bajnokság egyik otthonául szolgál majd a Vásárosnaményi Sportcsarnok, ahol a Tarpa csapata küzd majd a végső elsőbbségért. A bajnokság nívóját mutatja , hogy újoncként debütál a kispályás fellegvárnak számító Levelek, a hazai mérkőzéseit a szomszédos gyulaházi csarnokban játszó Nyírkarász és a borsodi Mád FC csapata. A Cigánd együttese mellett, tehát újabb borsodi résztvevővel bővült a szabolcsi megyei bajnokság. Az előjelek alapján érdemes lesz kilátogatni hétfő esténként a megyei futsal bajnokikra is. Érdekesség, hogy a sorsolás szeszélye folytán a tavalyi bajnokság első két helyezettje rögtön a nyitókörben találkozik egymással. 

Tarpa csapatának mérkőzései:

tarpa-futsal

Tarpa csapatának kerete: Szücs Krisztián, Antal Roland, Kacsó Roland, Tar Endre, Vince Krisztián Barta Ferenc, Djacsenko Vitalij, Stefán Lénard, Szidor Sándor, Sass István, Rozmann Sándor, Nadimov Norbert, Ködöböcz Norbert, Dávid Gergely, Simon Szabolcs, Koncz Szilveszter, Csapó Attila

Játékos edző: Rozman Sándor, Dávid Gergely páros.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!