40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny

Indul a 25. jubileumi Mandala NyárIndul a 25. jubileumi Mandala Nyár 2

Pénteken startol a 25. jubileumi Mandala Nyár. Ahogyan a közönség már megszokhatta idén is szórakoztató produkciókat – operetteket, musicaleket és zenés vígjátékokat – láthatnak a Sóstói Múzeumfaluban.

117 színház, 8 nagykoncert és több mint 250 ezer néző – ez a Mandala Nyár 25 éves mérlege. Az operetteket, musicaleket és vígjátékokat felvonultató programsorozat immáron negyed évszázada szórakoztatja a nyíregyházi közönséget. Bódis Gábor, a Dalszínház ügyvezetője azt mondta, ez idő alatt sokat változtak a kulturális fesztiválok, de a Mandala Nyár sikere töretlen.

Az idei fesztivál július 8-án, este 9 órakor indul A kellékes című darabbal, amelynek egyszemélyes főszereplője Kern András lesz. Rajta kívül többek között Hernádi Judit, Mikó István, Varga Miklós, Bodrogi Gyula és Détár Enikő is színpadra lép augusztus végéig.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!