fejlesztesek Vasarosnameny
U16 mérkózés

Illusztráció

Vásárosnamény – Folytatja kitűnő szereplését a vásárosnaményi Diák Sport Egyesület U16-os korcsoportja. Ezzel egyetemben a beregi gólzsák Illés Gábor fantasztikus menetelése is. Vásárosnamény Diák Sport Egyesülete ezúttal Fényeslitke csapatát fogadta a Gergelyiugornya labdarúgó pályáján, a megyei első osztály U16-os bajnokság 6. fordulójában. A mérkőzés kiegyenlített játékkal kezdődött, ahol a Tóth József által dirigált beregi gárda fokozatosan átvette a mérkőzés irányítását. A második félidőben nagy ellánnal kezdett a hazai gárda, melynek eredményeképpen pillanatnyilag sem lehetett kérdéses, hogy fölényes hazai siker születik ezen a napon. A mérkőzésen végül 8 hazai találat született, melyből hetet Illés Gábor vállalt magára.

Szepcsik Ádám – technikai vezető: A mérkőzés képe alapján megérdemelten szereztük meg a három pontot. Gratulálunk játékosainknak eredményes és gólratörő játékáért.

vasarosnameny-dse-fenyeslitke-u16-merkozes-1 vasarosnameny-dse-fenyeslitke-u16-merkozes-2 vasarosnameny-dse-fenyeslitke-u16-merkozes-3

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!