40 eves vasarosnameny logo fejlesztesek Vasarosnameny
Illegális dohányfeldolgozót számoltak fel egy mátészalkai tanyán
Mátészalka – A rendőrök 331 kilogramm leveles és kereskedelmi forgalomba hozatalra előkészített vágott és csomagolt dohányt találtak a külterületi ingatlanon.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság Bűnügy Igazgatósága és a Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai tartottak ellenőrzést egy Mátészalkához közeli tanyán 2017. január 27-én. A rendőrök a külterületi ingatlanon 331 kilogramm mennyiságű tisztázatlan eredetű leveles dohányt, valamint az aprításához, kiméréséhez és csomagolásához szükséges gépeket találtak. A rendőrök a tanya tulajdonosával szemben kezdeményezett intézkedést átadták az eljárás lefolytatására illetékes Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak, akik a dohányt és a feldolgozásához használt eszközöket lefoglalták.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság
Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!