40 eve varos vasarosnameny vásárosnaményi fejlesztések

Lónyay kupa Vásárosnamény (25)

[srizonfbalbum id=26]

Vásárosnamény – A hagyományteremtés sikeres volt, hiszen március 22-én immár huszonnegyedik alkalommal rendezte meg a Bereg szívében, a Lónyay Menyhért Baptista Szakközépiskola és Szakiskola, a Lónyay Kupa teremlabdarúgó tornát. A rendezvény népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy Kisvárdától Fehérgyarmatig, Mátészalkától Nyírbátorig nevezetek a csapatok a megyéből, több, mint 70 játékossal. A tornát Májer Ibolya, az intézmény igazgatójának beszéde nyitotta meg, köszöntve a résztvevőket.

A torna elnöke Temesi Éva volt, védnökei pedig Tivadar András, Mándi Zoltán és Kiss András. Az egész napos torna a csapatok edzőinek lezajlott sorsolással kezdődött. A program további részében a selejtezőcsoportok mérkőzései vették kezdetét. A focistákat a nap folyamán ezúttal is lelkes közönség biztatta, így jó hangulatban nem volt hiány, a csapatok a legjobb tudásukat igyekeztek megmutatni a pályán!

Az izgalmas versengés végén a helyi II. Rákóczi Ferenc Gimnázium labdarúgói, a nyírbátori Bethlen Gábor Középiskola együttesével vívta a döntőt, melyet az előbbi nyert. A bronzérmet a mátészalkai Gépészeti Szakközépiskola gárdája szerezte meg. A verseny végén természetesen értékelték és díjazták a legjobb labdarúgókat, ahol a legjobb kapus: Oláh Bence, a legjobb játékos: Pataki Erik lett. A gólkirály címéért járó serleget Vass Richárd vehette át ezen a napon.

A Lónyay Kupáról készült teljes videóanyag hamarosan megtekinthető lesz, itt vagy Youtube csatornánkon!

Eredmények:

Lónyay Menyhért Baptista Szakközépiskola és Szakiskola – Kisvárdai II. Rákóczi Ferenc Szakközépiskola és Szakiskola

0-2

Kisvárdai II. Rákóczi Ferenc Szakközépiskola és Szakiskola -.Móricz Zsigmond Szakközép- és Szakképző Iskola Fehérgyarmat

3-1

Lónyay Menyhért Baptista Szakközépiskola és Szakiskola – Bethlen Gábor Középiskola, Szakképző és Kollégium Nyírbátor

2-3

II. Rákóczi Ferenc Gimnázium Vásárosnamény – Gépészeti Szakközépiskola Mátészalka

2-0

Kisvárdai II. Rákóczi Ferenc Szakközépiskola és Szakiskola – Bethlen Gábor Középiskola, Szakképző és Kollégium Nyírbátor

1-2

Móricz Zsigmond Szakközép- és Szakképző Iskola Fehérgyarmat – Gépészeti Szakközépiskola Mátészalka

2-5

V.-VI. helyért:

Lónyay Menyhért Baptista Szakközépiskola és Szakiskola – Móricz Zsigmond Szakközép- és Szakképző Iskola Fehérgyarmat

7-2

III.-IV. helyért:

Kisvárdai II. Rákóczi Ferenc Szakközépiskola és Szakiskola – Gépészeti Szakközépiskola Mátészalka

2-5

Döntő:

II. Rákóczi Ferenc Gimnázium Vásárosnamény – Bethlen Gábor Középiskola, Szakképző és Kollégium Nyírbátor

4-1

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!