II. Gindele György Emléktorna: Együtt rúgták a bőrt a rendőrök, katasztrófavédők és mentősök

40 eves vasarosnameny logo fejlesztesek Vasarosnameny

II. Gindele György Emléktorna

Kisvárda – A Kisvárdai Katasztrófavédelmi Kirendeltség a II. Gindele György Emléktornát Kisvárdán. A Várkerti pályán kilenc csapat részvételével zajlott a küzdelem.

Nyolc évvel ezelőtt, hagyományteremtő szándékkal, a labdarúgás népszerűsítése, a szabadidő hasznos eltöltése, illetve a rendvédelmi és kárelhárítási tevékenységben, mentésben közreműködő szervek közötti sportbaráti kapcsolatok erősítése céljából rendezték meg az első Kék Lámpa Nemzetközi Kispályás Labdarúgó Kupát Kisvárdán. A torna nemzetközi minősítését, a város egyik testvérvárosa, Királyhelmec részvétele adja.

2015-től keresztelték át Gindele György Emlékkupára, miután a Kisvárdai Mentőállomás egykori gépkocsivezetője tragikus körülmények között vesztette életét. Idén, a Kisvárdai Katasztrófavédelmi Kirendeltség rendezte meg az emléktornát. A megnyitón Aros László tű. alezredes köszöntötte a meghívott szervezetek vezetőit, majd Leleszi Tibor, Kisvárda polgármestere szólt a résztvevőkhöz. A rendezvényen részt vett Varga Béla tű. ezredes, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója is.

A kora délutánig tartó csoportmérkőzések, elődöntők és döntő mérkőzés után született meg a végeredmény.

I. Kisvárdai Katasztrófavédelmi Kirendeltség

II. Kisvárdai Rendőrkapitányság

III. Rendőrkapitányság Királyhelmec/Szlovákia

IV. OMSZ Mentők Kisvárda, NAV Kisvárda, Kisvárdai Polgárőr Egyesület, Felső Szabolcsi Kórház, Kisvárda Város Önkormányzata, VOLÁN.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!