Így vitték el a kommandósok a nyíregyházi gyilkos orvost

fejlesztesek Vasarosnameny
Így vitték el a kommandósok a nyíregyházi gyilkos orvost

Titokban vitték a bíróságra S. Dan-t/ Fotó – Libertate

Kolozsvár – A legnagyobb titokban próbálták a kolozsvári fellebviteli bíróságra szállítani csütörtök este a nyíregyházi gyilkossággal gyanúsított román orvost, S. Dan-t.

Az 54 éves férfi ellen igazi embervadászat folyt, miután szerda délután fegyverrel a kezében besétált egy nyíregyházi családi házba és tüzet nyitott az ott lévő nőre, majd annak férjére. A hölgy fejlövést kapott, a helyszínen meghalt, a férfit életveszélyes sebesüléssel vitték kórházba. A gyilkos szörnyű tettét úgy követte el, hogy a vérontásnak szemtanúja volt a házaspár két, 7 éves gyermeke is.

A lövöldözés után az orvos elmenekült a helyszínről, röviddel ezután sikerült átjutnia a határon. Megfordult Nagyváradon is, végül Kolozsváron fogták el.

Úgy tudjuk, S. Dan és áldozata korábban együtt éltek, viszonyuknak viszont a nő végett vetett. A férfi ezt nem viselte el, zaklatni kezdte a nőt, s a féltékenység tragédiába torkollt.

blikk.hu

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!