fejlesztesek Vasarosnameny
Igazoltatás közben buktak le a cigarettacsempészek

© Fotó: police.hu

Kölcse – A Kölcsei Határrendészeti Kirendeltség járőrei a személygépkocsit a pénzügyőrökkel együtt közösen átvizsgálták, melyben elrejtve 451 doboz feltehetően csempészett cigarettát találtak.

A Kölcsei Határrendészeti Kirendeltség járőrei 2016. március 11-én 15 órakor a 491. számú főúton, Fülesd és Mánd között igazoltattak egy Mercedes típusú személygépkocsival közlekedő férfit és annak utasát. Mivel az intézkedés során felmerült a gyanú, hogy a gépjárműben jövedéki termék van elrejtve, ezért a rendőrök a sofőrt a tiszabecsi közúti határátkelőhelyre kísérték, ahol a járművet a pénzügyőrökkel együtt közösen átvizsgálták. Az egyenruhások a személyautó első kerékjárati doblemezeiben, valamint az első ülések háttámlájában elrejtve összesen 451 doboz magyar zárjegy nélküli, feltehetően csempészett cigarettát találtak. A járőrök az 55 éves ukrán sofőrt és a 31 éves ukrán nőt a közel félmillió forint értékű jövedéki termékkel együtt átadták az eljárás lefolytatására illetékes Nemzeti Adó-és Vámhivatal munkatársainak.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!