_VN_a bereg szive_fekv_kk teremtorna namény lajkolas

 

igazgatoi-szemle-fehergyarmaton

Fehérgyarmat – Igazgatói szemlét tartott Varga Béla tű. ezredes, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója a Fehérgyarmati Katasztrófavédelmi Kirendeltségen és Katasztrófavédelmi Őrsön.

A fehérgyarmati katasztrófavédelmi kirendeltség vezetőjének jelentésével kezdődött a csütörtöki igazgatói szemle, majd ezt követően Varga Béla tű. ezredes, megyei igazgató köszöntötte a kirendeltség munkatársait és a fehérgyarmati hivatásos tűzoltókat. Az ezredes a szemlén a kirendeltség vezetőjével és őrsparancsnokkal közösen szemrevételezte a készenlétet ellátó állomány tagjainak teljes védőfelszerelését, az őrs gépjárműparkját és eszközeit. Különös figyelmet fordított a gépjárműfecskendőkön elhelyezett tűzoltó eszközökre. A teljes körletet egyaránt rendezettnek, a rendelkezésre álló technikai eszközök állapotát és karbantartását megfelelőnek, alkalmasnak találta a tűzoltási és műszaki mentési feladatok ellátásra.

Az igazgató, a kirendeltség és a katasztrófavédelmi őrs vezetői állományának összefoglalta az idei évben eddig elért eredményeket, majd szakterületek vezetői röviden ismertették a mögöttünk hagyott időszakban elvégzett munkát, majd a megyei vezető meghatározta a jövőbeli feladatokat és ismertette elvárásait.

 Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Fotó: Fehérgyarmati Katasztrófavédelmi Kirendeltség

 

Minden vélemény számít!