40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny
Rablás

Illusztráció

Fehérgyarmat – A gyanúsított leszólított egy 74 éves férfit a fehérgyarmati buszpályaudvaron, akitől cigarettát akart vásárolni, ám az idős férfi megtagadta kérését, ezért fellökte és ellopta a táskáját a 32 éves helyi lakos.

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást D. Zoltán 32 éves helyi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2015. november 30-án 18 óra körüli időben a fehérgyarmati buszpályaudvaron megszólított egy 74 éves férfit, akitől cigarettát akart vásárolni. A sértett a kérését megtagadta, ezért a férfi meglökte, majd elvette idős áldozata táskáját, és a benne lévő cigarettával együtt elmenekült a helyszínről. A nyomozók a bejelentést követően a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 32 éves helyi lakost néhány órán belül elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottkénti kihallgatását követően őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!