40 eves vasarosnameny logo zoard vasarosnameny fejlesztesek Vasarosnameny

tuzolto

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében húsz helyszínen avatkoztak be a megye hivatásos, önkormányzati és önkéntes tűzoltói vegetációs tűznél hétfőn. A tűzoltók több vízsugárral, puttonyfecskendő és kéziszerszámok segítségével avatkoztak be. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Kigyulladt egy lakóház villanyóra szekrénye hétfőn Fehérgyarmaton a Kinizsi utcában. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt az ingatlant a tulajdonos áramtalanította, a beavatkozók egy kézi tűzoltó készülékkel oltották el a tüzet.

Füst szivárgott Kisvárdán a Tompos úti lakótelep egyik lakásából hétfő délután. A konyhában a gáztűzhelyen hagyott teáskanna műanyag füle izzott, füstölt, amelyet a kisvárdai hivatásos tűzoltók eloltottak. A beavatkozók az épületből egy 11,5 kg-os gázpalackot is kihoztak, majd átszellőztették az épületet.

Nagykállóban a Nyár utcában családi ház kéményében izzott a korom, amelyet a nyíregyházi hivatásos és a nagykállói önkéntes tűzoltók kéziszerszámok segítségével eltávolítottak.

Gázcsonk szivárgott Kisvárdán a Temesvári utcában egy telken hétfőn. A kisvárdai hivatásos tűzoltók a gázszolgáltató kiérkezéséig biztosították a helyszínt.

Műszaki meghibásodás miatt a vasúti átjáróban rekedt egy személygépkocsi Tornyospálcán hétfő este. A kisvárdai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd drótkötél segítségével levontatták a sínekről. Személyi sérülés nem történt.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!