Advent Vásárosnaményban AdventiProgramok_Vasarosnameny2018kicsi Advent Vásárosnaményban 2018 (2)
korozott-szemelyek-elfogasa-a-szatmarban
A rendőrök összehangolt intézkedés keretében fogták el a hatóságok elől hónapok óta rejtőzködő körözött férfiakat Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságának nyomozói a Mátészalkai Rendőrkapitányság Nagyecsedi Rendőrőrsének munkatársaival összehangolt intézkedés keretében 2016. október 21-én elfogták L. Sándor 25 éves helyi lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogatóparancsot adott ki, mivel a jogerősen kiszabott börtönbüntetését nem kezdte meg. Ugyanezen a napon fogták el lakásán J. Attila 35 éves nagyecsedi lakost. Ellene három hatóság körözése volt érvényben, köztük az is, melyet a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja rendelt el. A rendőrök a hatóságok elől hónapok óta rejtőzködő férfiakat előállították, majd átadták a büntetés-végrehajtási intézet munkatársainak.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság
Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!