fejlesztesek Vasarosnameny
Holttestre bukkantak az árokban a közmunkások Nyírcsaholyban

Illusztráció

Nyírcsaholy – A megdöbbenés lett úrrá február 12-én Nyírcsaholy lakosain, amikor híre ment, hogy a település külterületén az árokban egy férfi holttestét találták meg az arra dolgozó közmunkások.A történtekre az egyik olvasónk hívta fel a szerkesztőségünk figyelmét. Tájékoztatást kértünk az esettel kapcsolatban a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékeseitől, aki nem csupán megerősítette a hírt, de a nyomozás jelenlegi állásáról is beszámolt.

Az mindjárt előrebocsátották, hogy a lefolytatott ha­tósági szemle során, valamint a háziorvos megállapításai alapján idegenkezűségre, bűncselekményre utaló körülmény az eset kapcsán nem merült fel.

– A Mátészalkai Rend­őrkapitányság a haláleset körülményeit közigazgatási hatósági eljárás keretében jelenleg is vizsgálja – közölte a Kelet Magyarország megkeresésére Fülöp Gergely, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője. Egy 66 éves nyírkátai férfi volt az elhunyt személy.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!