holttestre-bukkantak-a-kigyulladt-lonyai-hazban-a-tuzoltok

Fotó: katasztrófavédelem

Lónya – Kedden este riasztották a tűzoltókat Lónyára, ahol a Kossuth Lajos utcában egy kétszáznegyven négyzetméter alapterületű vályogház és melléképületei égtek, több helyiség pedig leomlott – mondta az esetről Dóka Imre, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője. – Most is, mint minden esetben, amikor felmerül annak a lehetősége, hogy ember is volt az épületben, azt az oltást követően a tűzoltók tüzetesen átvizsgálják, így találtak rá a lónyai ház törmelékei alatt egy holttestre. A tűz okát és körülményeit szakértők bevonásával vizsgálják.

– Az eddigi adatok szerint az idegenkezűség kizárható – tájékoztatta lapunkat Fedor Rita. A megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense hozzátette: a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit.

KM

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!