Advent Vásárosnaményban AdventiProgramok_Vasarosnameny2018kicsi Advent Vasarosnamenyban 2018 (2) Advent Vasarosnamenyban 2018 (3)

Hétvezér Baptista Általános Iskola, Óvoda és AMI Tiszaszalka Évnyitó (34)

Tiszaszalka – Hivatalosan is megnyitásra került a Hétvezér Baptista Általános Iskola, Óvoda és AMI tiszaszalkai intézményében az új tanév. Az évet az iskola igazgatója Csató Kornélia nyitotta meg egy központi tanévnyitó ünnepség keretében, amelyen az összes telephely iskola tanulói és tanárai részt vehettek. Az esemény egy zenés műsorcsokorral indult, aztán az elsősök köszöntóje következett, majd beszédet mondott Mészáros Kornél a Baptista Egyház főtitkára, Szabó Csaba oktatási igazgató, és Hári Tibor a Baptista Szeretetszolgálat ügyvezetője kért áldást az elkövetkezendő tanévre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!