Városi Strand ünnepélyes

Mátészalka Város Önkormányzata szeretettel meghívja Önt és kedves családját a Mátészalkai Városi Strand termál és gyermek medencéjének hivatalos átadó ünnepségére!

A 2015-ben elkezdett Városi Strand felújításának immáron második üteme is befejeződött. A tavalyi évben felújított és a nagyközönség számára átadott hideg vizes úszómedence és gyermek medence után, Mátészalka Város Önkormányzata idén felújított két további medencét, egy gyógyvizes termál medencét, valamint egy gyermek medencét is.

A megnyitása 2016. június 19-én (vasárnap) 20:00 órakor lesz.

A strand felújított medencéinek hivatalos megnyitó hétvégéjén 2016. június 18-án (szombaton) és 2016. június 19-én (vasárnap) reggel 09:00 órától este 21:00 óráig a mátészalkai közintézményekben tanuló nappali tagozatos diákok (érvényes diákigazolvány felmutatása mellett) és mátészalkai óvodások (lakcímkártya felmutatása mellett) számára a belépés ingyenes.

A hivatalos megnyitó után 2016. június 19-én vasárnap 20:00 órától fellépnek a BeerSeeWalk, valamint 21:00 órától Hősök együttesek.

A Városi Strand megnyitó rendezvényére minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Mátészalka Város Önkormányzata

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!