Hit – tudás – fejlődés: Megyénkben zárták a Református Szolgálatfejlesztés projektet

Advent Vásárosnaményban AdventiProgramok_Vasarosnameny2018kicsi Advent Vasarosnamenyban 2018 (2) Advent Vasarosnamenyban 2018 (3)

Hit - tudás - fejlődés - Református Szolgálatfejlesztés projekt

Véget ért a Református Szolgálatfejlesztés című projekt, amelynek záró rendezvényét csütörtökön tartották Nyíregyházán. A mintegy 200 millió forintos, 100 százalékban az európai unió által finanszírozott projekt középpontjában a szociális intézmények fejlesztése állt. Az eseményt Fülöp Attila, az EMMI helyettes államtitkára is megtisztelte, aki hangsúlyozta, az egyházi intézményeknek megvannak azok a plusz feladatai, küldetései, hogy ne csak testi, lelki gondozást is végezzenek. A záró rendezvényen beszédet mondott Beszterczey András, a Magyarországi Református Egyház Zsinati Hivatalának Szeretetszolgálati Irodavezetője és Dr. Gaál Sándor, a Nyírségi Egyházmegye esperese.

 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a BeregiHirek.hu nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák. Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Minden vélemény számít!